General design and materials | IKC

Over IKC

Turning play into profit

Wij bedenken, produceren en installeren fantasierijke speelruimtes zoals kinderhoeken waarin kinderen zichzelf eindeloos vermaken. En dat levert onze klanten veel meer op dan alleen blije kinderen. We zorgen met onze producten namelijk voor meer omzet, meer aanloop, meer terugkerende klanten en meer rust. The power of playing noemen we dat.

IKC creëert wereldwijd speelwaarde

Ons bedrijf heeft Nederlandse roots, maar onze speelconcepten zijn wereldwijd een succes. The power of playing is universeel. Met een hoofdkantoor en fabriek in China bedienen we de Aziatische markt optimaal, maar onze producten gaan de hele wereld over. Wij creëren al in meer dan 20 landen speelwaarde met onze producten en dit aantal groeit nog steeds.

IKC world map | IKC world wide

Kinderen onthouden speelplezier

Speelwaarde, turning play into profit: daar geloven wij in. Niet alleen op de korte termijn, maar juist ook op de lange termijn. Kinderen die zich vermaken zorgen voor ouders die blijven, besteden en terugkomen. Maar spelen zorgt ook voor mooie herinneringen. Die herinneringen betalen zich later terug, want kinderen groeien groter en vergeten zelden waar ze het naar hun zin hadden (en waar niet).

Return on investment

Onze speelhoeken staan in winkels, restaurants, op vliegvelden, in wachtkamers, in hotels en op nog veel meer plekken. En altijd verdienen ze zichzelfterug. Vaak in een hogere omzet, soms in meer ontspanning en daarmee een sneller consult. Spelen loont.

Pie Chart | IKC turning play into profit

Your partner in play

Van een enkel wandspel tot honderden vierkante meters speelruimte, van een product uit onze collectie tot een volledig op maat ontworpen indoor playground in eigen huisstijl: de mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij bieden speelplezier voor elke ruimte, voor elk budget, naar elke wens en in elk werelddeel. Wij zijn your partner in play.

Van los wandspel tot hele kinderhoek | Playground Möbel Hesse

Eigen fabriek in China

Veiligheid boven alles. Helemaal als het om spelende kinderen gaat. Daarom maken wij alle producten in onze eigen fabriek. Zo hebben we elke stap van het productieproces onder controle en kunnen we met een hand op ons hart de veiligheid garanderen.

Certificering en normering

En als wij zeggen: veiligheid boven alles, dan bewijzen we dat graag. Al onze producten zijn daarom door SGS gecertificeerd volgens de EN-71 norm, wat betekent dat deze producten bewezen veilig en duurzaam in gebruik zijn.

Productie in eigen beheer | IKC Fabriek China

Eerlijk & duurzaam is voor ons vanzelfsprekend

Daarom kiezen wij voor materialen die lang meegaan en geen schade berokkenen aan het milieu. Daar hebben de spelende kinderen niet alleen nu wat aan, maar ook later. Dat betekent dat we onder andere kiezen voor:

  • Alleen de beste houtsoorten, FSC-gecertificeerd
  • Verf zonder chemische sporen
  • Zo min mogelijk plastic
  • Zo veel mogelijk recycling

Duurzaam kiezen is ook kiezen voor producten met een lang leven. Onze producten gaan jaren (echt jaren) mee.
 

Eerlijke materialen | IKC

Onze full service filosofie:

  • Uitgebreid advies
  • Keuze uit onze collectie
  • Of: ontwerp op maat, bijvoorbeeld in uw eigen huisstijl
  • Installatie, onderhoud en ruime garantie

Al onze projecten, klein of groot, worden speelklaar opgeleverd. Dus: inclusief alle gekozen accessoires, volledige montage en aandacht voor elk detail. Als onze mensen uw pand verlaten, kunnen de kinderen zich direct uitleven. Aan alles is gedacht.

Onze full service filosofie | IKC service

Deskundig advies van onze specialisten

Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.
 

IKC Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van IKC? Dan kunt u zich aanmelden op onze nieuwsbrief, we sturen u dan regelmatig nieuws en andere interessante updates.