IKC Nieuws
Delen
U kunt ons vinden bij stand 543

Recreatie Vakbeurs: de Encore!

Van 12 tot 14 november 2024 is de Recreatie Vakbeurs en IKC is er weer bij! Dit evenement staat bekend als een platform waar innovatie en inspiratie samenkomen. Zoals vorig jaar, belooft dit een bijzondere editie te worden, waarin wij onze nieuwste ontwikkelingen op het gebied van speelwaarde presenteren. Komt u ons bezoeken bij stand 543?

Onze design en marketingafdeling hebben een indrukwekkend design gemaakt voor de stand, die onze producten en de speelwaarde duidelijk weergeeft. Binnen deze stand zullen we onze meest recente projecten en producten presenteren. Wij kunnen niet wachten om onze Play@IKC concept in de spotlight te zetten samen met onze wonderbaarlijke projecten! Zo hebben we aandacht besteed aan het integreren van de nieuwste innovaties op het gebied van speelwaarde, duurzaamheid en brand styling! U kunt verrassende, uitdagende, maar vooral producten met hoge speelwaarde verwachten die zowel kinderen als volwassenen zullen aanspreken.

Wij nodigen u graag uit om de Recreatie vakbeurs dit jaar te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. Reserveer de data van 12 tot 14 november snel in uw agenda en maak gebruik van de onderstaande button om u kosteloos aan te melden voor dit jaarlijkse recreatie evenement. Ons team staat klaar om u te verwelkomen in onze stand!

Of u nu op zoek bent naar de nieuwste trends in recreatie, of geïnteresseerd bent in onze projecten en producten, de Recreatie Vakbeurs is de ideale plek om inspiratie op te doen. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten en samen een onvergetelijke ervaring te creëren tijdens de Recreatie Vakbeurs van 2024. 

Ik ben erbij!