Kindvriendelijke retail

KINDERHOEKEN EN SPEELSYSTEMEN IN DE RETAIL

Kindvriendelijkheid draagt bij aan een warme omgeving met respect voor kinderen, ouders en medewerkers.

Door beleving toe te voegen voor uw jongste bezoekers creëert u rust voor zowel de medewerker in de winkel als voor de klanten. Hierdoor ervaart de consument een ware klant experience. Instore Kids Corners heeft wereldwijd al voor veel ondernemingen waarde toe mogen voegen. Dagelijks hebben kinderen in deze ondernemingen plezier van de speelmogelijkheden en kinderhoeken als ze even moeten wachten of tijdens het winkelen even lekker willen spelen.

"Wait with a smile"

Als Retail ervaringsdeskundige weet u wat deze kindvriendelijke omgeving voor u kan betekenen zodat u zich volledig kan richten op uw klanten. De consument wenst gekend en gezien te worden en steeds opnieuw op persoonlijke wijze op de wenken te worden bediend.

Instore Kids Corners creëert speelgelegenheid op ruimtes vanaf 1m2. Tevens leveren wij ook plug-and-play concepten voor een optimale klant experience.

Veiligheid staat voorop bij het ontwerpen en ontwikkelen van onze concepten. Al onze speelsystemen en kinderhoeken zijn gemakkelijk schoon te houden. Alle producten zijn veilig, TÜV gecertificeerd en ontworpen voor jarenlang speelplezier en zorgeloos gebruik.