Horeca icon | IKC Play
Recreatie

Oranje

#f39317
text-white

De perfecte kinderhoeken voor de recreatiesector

Een dagje erop uit is leuk voor jong en oud, maar ook op deze dagen kan het voorkomen dat uw gasten en bezoekers even moeten wachten. Voor volwassenen is dit vaak geen probleem, maar voor de allerkleinste bezoekers kan dit leiden tot verveling. Een speelhoek geeft kinderen een veilige eigen plek binnen uw organisatie om te spelen, te ontdekken en te leren. Terwijl de kinderen spelen, krijgen bezoekers meer tijd en rust binnen uw organisatie. 

Kindvriendelijk is gastvriendelijk

Kindvriendelijkheid draagt bij aan een warme omgeving met respect voor kinderen, ouders en uw medewerkers. Door iedereen een plek te geven binnen uw organisatie, ontstaat er een plek waar alle bezoekers zich fijn en welkom voelen. Gezinnen kunnen rustig rondkijken, op hun gemak aankopen doen en komen graag nog een keer bij u terug. Dit positieve resultaat ontstaat omdat u ook gedacht heeft aan de kleinste bezoekers. 

Daarnaast zorgt een unieke en uitdagende speelhoek ervoor dat uw medewerkers meer tijd hebben voor uw bezoekers. Zij kunnen nu uw klanten alle tijd en advies geven die zij verdienen. 

Kinderen onthouden speelplezier

Spelen zorgt spelen voor mooie herinneringen. Die herinneringen betalen zich later terug, want kinderen groeien op en onthouden waar ze het vroeger naar hun zin hadden (en waar niet). Dit komt omdat de merkbeleving al op jonge leeftijd wordt ontwikkeld bij kinderen, door deze positief te beïnvloeden krijgen zij van jongs af aan een band met het merk. Blije kinderen zorgen voor blije ouders.

Een kinderhoek verdient zich altijd terug

Hoe wij dit allemaal weten? Wij ontwikkelen al jaren speelconcepten die écht werken. Onze klanten zijn tevreden omdat hun klanten tevreden zijn. En hun klanten zijn tevreden omdat hun kinderen zich vermaken. 

Als kinderen zich vermaken zorgt dat ervoor dat ouders langer blijven, meer besteden en vaker terugkomen. Bovendien is de drempel lager als de ouders weten dat hun kinderen ook welkom zijn. Door een kinderhoek te installeren in uw onderneming geeft u kinderen een plek waar ze lekker hun gang kunnen gaan. Zo voorkomt u dat ze zich gaan vervelen, rondrennen of huilen. Dat heeft veel voordelen, bijvoorbeeld:

  • Hogere omzetten per gast, uw medewerkers kunnen zich vervolgens volledig focussen op het helpen van de volwassen gasten
  • Rust in de zaak, prettig voor alle gasten en uw medewerkers
  • Uw gasten blijven langer in uw onderneming
  • Betere merkbekendheid
  • En uw gasten komen vaker terug
  • En, vergeet niet: het spelende kind van nu is uw klant van de toekomst

Hoe wij dat weten? Wij ontwikkelen al jaren speelhoeken die écht werken. Dat horen we dagelijks van onze klanten. Onze speelhoeken kunnen volledig worden afgestemd op de 'look and feel' van uw pretpark, zwembad, sportfaciliteit, etc.. 

Turning play into profit, noemen we dit.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een kinderhoek in uw organisatie? Vraag gratis een brochure aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Leisure | IKC Play areas