Kindvriendelijke kinderhoek horeca

Kinderspeelhoeken en speelsystemen voor de horeca

Kindvriendelijkheid draagt bij aan een verbeterde omgeving met respect voor kinderen, ouders en medewerkers. Ondernemers in de horeca hebben iets geweldigs in handen. Zij maken namelijk van een "gewoon" product iets bijzonders. Door iets met het product te doen, voegen ze er waarde aan toe. Minstens net zo belangrijk, door iets met de omgeving te doen voegen ze beleving toe.

Instore Kids Corners heeft wereldwijd al voor veel ondernemingen waarde en beleving toe mogen voegen met een kinderspeelhoek. Dagelijks hebben kinderen in deze horecagelegenheden plezier van de speelmogelijkheden als ze even lekker willen spelen of als ouders nog even willen blijven zitten. Als horeca ervaringsdeskundige weet u wat deze kindvriendelijke omgeving voor u en de ouders kan betekenen zodat u zich volledig kan richten op het verzorgen van de gasten, ook de jongste gasten.

Gastvrije onderneming; een beleving voor ondernemers, ouders en het kind!

Veiligheid staat voorop bij het ontwerpen en ontwikkelen van onze concepten. Al onze speelsystemen zijn eenvoudig schoon te houden. Alle producten zijn veilig, TÜV gecertificeerd en ontworpen voor jarenlang speelplezier en zorgeloos gebruik.

Al onze producten zijn onderhoudsvrij waardoor u de kinderen met een gerust hart kunt laten spelen.