Kindvriendelijke wachtkamer gezondheidszorg

Kinderhoeken en speelsystemen in de gezondheidszorg

Fijn dat u heeft besloten om met ons na te denken over kindvriendelijkheid in uw organisatie. Kindvriendelijkheid draagt bij aan een verbeterde omgeving voor zowel kinderen, ouders en u als hulpverlener.

Instore Kids Corners heeft haar expertise wereldwijd al voor vele organisaties in mogen zetten. Dagelijks hebben kinderen in deze gezondheidsorganisaties plezier van de speelmogelijkheden ondanks de bijzondere situatie waarin ze verkeren. Als professional weet u wat deze kindvriendelijke omgeving voor u kan betekenen. Met een kindvriendelijke omgeving kunt u zich geheel richten op de behandeling en herstel van uw jongste bezoekers.

Goede zorg betekent gastvrijheid.

Een leuke, kindvriendelijke en stimulerende omgeving speciaal voor kinderen maakt het wachten leuker. Voor kinderen die wachten op een behandeling of kinderen die mee gaan met hun ouders kan de kinderhoek helpen om zich "thuis" te voelen. In een kindvriendelijke wachtkamer kunnen ze doen wat ze het allerliefste doen; spelen.

Veiligheid staat voorop bij het ontwerpen en ontwikkelen van onze concepten. Al onze speelsystemen zijn gemakkelijk schoon te maken en zonder losse onderdelen. Alle producten zijn veilig, TÜV gecertificeerd en ontworpen voor jarenlang speelplezier en zorgeloos gebruik.

Instore Kids Corners denkt graag met u mee over de invulling van uw wachtruimte.