Kinderhoek

Kindvriendelijke omgeving (Kinderhoek)

Instore Kids Corners heeft wereldwijd al voor veel ondernemingen waarde toe mogen voegen door middel van kinderhoeken. Dagelijks hebben kinderen in allerlei sectoren plezier van onze spelmodules en speelsystemen.

Een kinderhoek draagt bij aan een warme omgeving binnen een ruimte. Door een kinderhoek aan uw winkel toe te voegen creëert u rust voor zowel de medewerkers als voor de klanten. Het gevolg is een sterkere klantbeleving voor uw organisatie.

Naast de retail is de horeca een succesvol segment gebleken voor de kinderhoek. De toevoeging van deze speelmogelijkheid voor kinderen voegt een extra dimensie toe aan uw restaurant, hotel of café. Ook in praktijken, klinieken, tandartsen en ziekenhuizen vinden veel kinderen onze spelmodules en speelsystemen terug. Het wachten in een wachtkamer wordt door een kinderhoek een stukje aangenamer en plezieriger voor kinderen én hun ouders.

"Wait with a smile"

H&M Amsterdam

Instore Kids Corners levert al kinderhoeken op ruimtes vanaf 1m2. Tevens leveren wij ook plug-and-play concepten voor een optimale klant experience.

Veiligheid staat voorop bij het ontwerpen en ontwikkelen van onze concepten. Alle producten zijn veilig, TÜV gecertificeerd en ontworpen voor jarenlang speelplezier en duurzaam gebruik. Tevens zijn onze kinderhoeken gemakkelijk schoon te houden.