Der Brabander playground | IKC
IKC Nieuws
Delen

Zet uw jongste bezoeker centraal

In een wereld waar iedereen het druk heeft, er steeds minder gezinstijd is en er steeds meer online wordt besteld, is het voor winkeliers een grote uitdaging om bezoekers naar hun winkel te trekken. Het antwoord? Een plek waar het hele gezin zich welkom voelt, de tijd vergeet en naar terugkeert.

Een klassiek winkelcentrumgezegde luidt: “als het kind eenmaal binnen is, volgt de ouder vanzelf”, en dat is ook onze ervaring: als het kind tevreden is, is iedereen tevreden. Daarom biedt een kindvriendelijke omgeving meer kansen dan zijn naam doet vermoeden.

Door verschillende speelhoeken of spelmodules op strategische plekken te plaatsen ontstaat er een natuurlijke loop- en speelroute:  terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen bezoekers rustig winkelen en hebben uw medewerkers de tijd om ze te helpen.

IKC is de marktleider als het gaat om de kinderhoeken. Wij zorgen er voor dat kinderen op een veilige leerzame manier kunnen spelen en zichzelf ontwikkelen. Dit doen wij door steeds weer nieuwe concepten te innoveren en te verbeteren.

Wij helpen en adviseren u graag! Neem contact met ons op of vraag een brochure aan.