Dag van de Openbare Ruimte

De dag van de openbare ruimte 2017 wordt gehouden in jaarbeurs Utrecht. Er wordt gesproken over; Ontwerpen, inrichting en onderhoud van de openbare ruimte.

Instore Kids Corners richt volledig naar wens uw ideale openbare ruimte in doormiddel van het plaatsen van een kinderspeelhoek die voor iedereen tot een verbeelding spreekt! Instore Kids Corners biedt voor iedereen een eigen plek aan in uw organisatie, en denkt aan uw kleinste bezoekers. Een openbare ruimte kan zo veel meer bieden dan een gezamenlijk ruimte waar mensen kunnen zijn. U kunt hier een verbeelding aan toevoegen die iedereen aantrekt en de sfeer aangenamer maakt.

Onze creatieve designers kunnen u keuze bieden uit ontelbare mogelijkheden, die samen komen tot een mooi geheel. U heeft volledig de keus of u een custom kinderhoek wilt laten samenstellen of door te combineren met verschillende Play Systemen een tot een verbeeldingsprekende kinderhoek creëert.

Van idee tot 3D realisatie wordt alles met u doorgesproken, u weet wat er gebeurd en weet wat voor een geweldige kinderhoek uw openbare ruimte straks bezit! Onze vakmannen komen dan geheel op uw gewenste dag de kinderspeelhoek installeren en controleren nog of alles naar wens is. Goed om te weten is dat al onze producten zijn ontstaan uit duurzaam materiaal, die grondig worden getest of zij aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen.

Voor ons staat veiligheid en duurzaamheid voorop, en wij doen er ook alles aan om dit na te komen. Laat u inspireren naar wat Instore Kids Corners voor u kan betekenen. Ons professionele team staat altijd voor u klaar om te helpen!

It is a happy talent to know how to play